Samen sterk: Multifast nieuwe productaanbieder

E: info@luchtdichtrenoveren.nl

Samen sterk: Multifast nieuwe productaanbieder

Multifast_ActueelMultifast treedt toe als product aanbieder van het kennisplatform Luchtdicht Renoveren. Met 25 jaar ervaring is Multifast een bekende speler in de bouw op het gebied van bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap.

Door de directe en persoonlijke relatie met de aannemer of timmerfabrikant weten de medewerkers heel goed wat er speelt bij de klanten. “Wij geloven in samenwerking en daarom spreekt Luchtdicht Renoveren ons ook erg aan, Samen sterk voor kwaliteit daar staan wij als bedrijf ook voor”, aldus Rene de Boer, Commercieel Directeur van Multifast.

Eerder dit jaar, tijdens de BouwBeurs in Utrecht, introduceerde Multifast het product Clearopag 167. Dit is een hoogvolume kleefstof waarmee aansluitingen tussen bouwelementen duurzaam luchtdicht gemaakt kunnen worden. Het product is gemakkelijk en snel in gebruik. Mede doordat het gebruik van afdichtingsband niet noodzakelijk is. Behalve het product Clearopag heeft Multifast nog afdichtingsbanden van Hanno. Met deze uitbreiding van het assortiment helpt Multifast haar klanten om toekomstgericht te bouwen.

De komende tijd gaat Multifast samen met de andere SamenSterk deelnemers een programma uitwerken om de bouw bewust te maken van het belang van luchtdicht renoveren en bouwen. Kennis- en vaardigheidsontwikkeling staan hierbij centraal.

Leave a Reply