Samen Sterk voor kwaliteit met Ellen profielen

E: info@luchtdichtrenoveren.nl

Samen Sterk voor kwaliteit met Ellen profielen

luchtdicht bouwen met Ellen profielenElton B.V.  treedt toe als productaanbieder van het kennisplatform Luchtdicht Renoveren. Met 65 jaar  ervaring is Elton B.V. een degelijke speler in de bouw op het gebied van Ellen tochtprofielen, Ellen kaderdichtingen en Ellen valdorpels. Met ons brede pakket aan oplossingen en kennis van details bieden wij meerwaarde en ontzorgen wij bouwers. “Wij geloven in samenwerking en daarom spreekt Luchtdicht Renoveren ons ook erg aan, Samen sterk voor kwaliteit daar staan wij als bedrijf ook voor”, aldus Fokke Ros, Marketing Manager van Elton B.V.

Eerder dit jaar, tijdens Fensterbau 2014 in Nürnberg, presenteerde Elton B.V. in samenwerking met Kegro Deuren en BlowerDoor GmbH het Ellen Inflatable Sealing Systeem. Dit concept toont een nieuwe kijk op het afdichten van voordeuren en maakt een extreme afdichting gecombineerd met een vlakke doorgang mogelijk. Elton speelt hiermee in op twee ontwikkelingen, namelijk die van luchtdicht bouwen en barrièrevrij bouwen.

De komende tijd gaat Elton B.V. samen met de andere SamenSterk deelnemers een programma uitwerken om de bouw bewust te maken van het belang van luchtdicht renoveren en bouwen. Kennis- en vaardigheidsontwikkeling staan hierbij centraal.

Leave a Reply